Nawiązaliśmy współpracy w zakresie nadzoru BHP firmą Dagoma, która zajmuję się produkcją żywności. BHP produkcja produktów żywnościowych.
 

Współpraca BHP Produkcja Żywności – Dagoma

Dagma Inżynieria BHP

Współpraca BHP Produkcja Żywności – Dagoma

Dobre wiadomości są po to, żeby się nimi dzielić, dlatego chcemy przekazać Wam informację, że właśnie rozpoczęliśmy współpracę  w zakresie stałego nadzoru BHP  z firmą Dagoma Sp. z o.o.
Jej historia sięga 1880 roku, kiedy to na terenie Gdańska niemiecka firma „Degner und Ilgner GmbH” wybudowała fabrykę konserw . Już przed II wojną światową produkowano tu pod marką Dagoma konserwy warzywne i marmoladę, które zdobywały nagrody na międzynarodowych wystawach.
W swojej obecnej siedzibie w Pucku Spółka rozpoczęła działalność 01.10.2001 r., gdzie produkuje z wykorzystaniem nowoczesnych linii technologicznych według oryginalnych tradycyjnych receptur:
– musztardy (sarepska, gdańska, kaszubska, francuska, chrzanowa, meksykańska, z zielonym pieprzem, piekielnie ostra),
– ketchupy i koncentraty
– dżemy i marmolady
-octy
-ogórki kaszubskie i kartuskie
– przetwory z buraczków.
Dziś trudno sobie wyobrazić dania z grilla bez któregoś z tych produktów
Zapraszamy do kontaktu, abyście jak Dagoma mogli produkować bezpiecznie!
 biuro@inzynieriabhp.pl
 791-550-140
 535-988-543


Zadzwoń teraz